Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen je mi zahadou, proc je to nutne v CR. V zemich kde komunismus nepoznali staci kontrolni paska z pokladny odevzdavana jednou za mesic financaku. Ovsem jakesi vysvetleni se mi rysuje z toho, kdo kdy a jak privatizoval.

Jeste Ceskoslovensko bylo davano za vzor uspesne transformace. Ovsem Ceska Republika uz byla davana za vzor podvodu.

0 0
možnosti

Podle dnesniho titulku tohoto platku hostinsti zmenili taktiku. Kdyz nemohou okradat stat, budou okradat hosty.

Jen aby se jim ta taktika nevymstila. Az jim tam hosti prestanou chodit, budou narikat, ze zkrachovali diky Babisovi a bernaku.

2 2
možnosti
Foto

A21l31e95š 33P39r56a17g41e33r

1. 12. 2016 13:36

finanční úřad potřebuje jen čísla, nezajímá ho, zda-li hospodský prodal guláš nebo párek, tady jde jen o to, že někdo šlápl mnoha zlodějům na kuří oko, vtipné je, že ODS se k nim přidalo, týjo, není o ní slyšet a pak... zloděj k zlodějovi...

1 1
možnosti
Foto

A35l30e62š 42P15r48a17g86e72r

1. 12. 2016 10:39

proč by se lidé na vesnici nemohli mezi sebou aktivně domluvit a udělat vlastní společenské místo (hospodu - klub), kde je čisto, dobrá nálada, sranda, dobré pivo - vždyť to nemusí být každý den, kdo z nás pije pivo každý den, chodí do hospody každý den? Beru EET jako nástroj, jak z aktivovat lidi, spojit je.

2 1
možnosti

"EET jako nástroj, jak z aktivovat lidi, spojit je"

To je zajímavý pohled na věc, můžete to prosím rozvést? Jak přesně EET spojuje a aktivizuje lidi? Pominu-li tedy jednotné nasrání živnostníků, kterým EET komplikuje život dalšími starostmi, povinnostmi a výdaji?

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS