Michal Kracík

Pirátský senátor hlasoval pro EET. Proč?

20. 03. 2016 9:44:23
Pirátský senátor Libor Michálek hlasoval ve středu pro babišovo EET. Dle mých informací to na úterní schůzi konzultoval s Piráty s tím, že jeho cílem je, aby EET Babišovi zlomilo vaz. Piráti senátora bohužel nedokázali přesvědčit.

Jak znám Libora, a znám ho opravdu hodně dlouho a hodně dobře, tak už tu situaci začínám chápat. Libor Michálek udělá vždy to, a čem je vnitřně přesvědčen a je prakticky neovlivnitelný.

Jestli EET Babišovi skutečně prohraje volby, jak kalkuluje senátor, to si úplně nejsem jistý, protože koblihožrouti jsou hluší a slepí.

Každopádně Česká pirátská strana by se poté, co její představitelé v uplynulých týdnech a měsících bombardovali internet články o tom, jaký je EET průšvih, měla od hlasování svého senátora důrazně distancovat. A pokud chce být i nadále se senátorem Liborem Michálkem spojována, měla by úterní jednání i svůj důrazný nesouhlas svým voličům vysvětlit. Libor Michálek je jediný zákonodárce Pirátů a mohlo by se taky stát, že agent Bureš EET ustojí a volby to prohraje naopak Pirátům.

Pirátský volič totiž rozhodně hluchý a slepý není.

Autor: Michal Kracík | karma: 17.74 | přečteno: 779 ×
Poslední články autora